All for Joomla All for Webmasters

Ξενοδοχεία

Κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι επισκέπτες- ταξιδευτές , με την αναβαθμισμένη ποιότητα του ύπνου, μετά την ισχύουσα απόφαση της Υπουργού Τουρισμού.

Η Αναβάθμιση του 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση, από ΠΡ: (Προαιρετικό βαθμολογούμενο κριτήριο) με 100 Μόρια, αντικαθίστανται ως εξής: όπως το Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση σε Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή) , όπου πέραν των άλλων, οι αλλαγές περιλαμβάνονται αναλυτικά στον πίνακα .

Για διευκόλυνσή σας, για την παλαιότερη απόφαση, είχαμε αναφερθεί με άρθρο για το καλοδιατηρημένο στρώμα και τον καθαρισμός του.

Μια Αναβάθμιση του 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση, όπου καλύπτει πλήρως το 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα στην Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή). Αυτό διότι, όπως αναφέρεται και στο εγχειρίδιο επαγγελματικής κατάρτισης «Σύγχρονες τεχνικές και ειδικές επεξεργασίες καθαρισμού ταπετσαριών», (Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού Στρωμάτων) για την Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων , οι Bio-Εφαρμογές καθαρισμού με απορρύπανσης και αναζωογόνηση των στρωμάτων είναι υποχρεωτικές , έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστή, η ενδεικνυόμενη ασφαλής μέθοδος του «ανέγγιχτου πλυσίματος», για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, για το 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα στην Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή).

Οι περισσότεροι, που επισκεπτόμαστε ένα Ξενοδοχείο ή Ενοικιαζόμενο δωμάτιο, ανησυχούμε για την καθαριότητα και την υγιεινή των στρωμάτων και της λεκάνης του W.C., γιατί είναι από τα πιο μολυσμένα αντικείμενα που ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους και τα μοιραζόμαστε με τους προηγούμενους πελάτες.

Τα στρώματα των ξενοδοχείων, λόγω της κοινής χρήσης από διαφορετικούς ανθρώπους, είναι φυσιολογικό να επιβαρύνονται πολλαπλάσια από τα οικιακά στρώματα, τα οποία σε συνδυασμό με την πιθανή έλλειψη φροντίδα τους, να αποτελούν μια διαρκή εστία μόλυνσης.

Μην αφήσεις ένα βρώμικο ή μολυσμένο στρώμα να σου χαλάσει τις διακοπές.

Αναζητήστε και εμπιστευτείτε τα ξενοδοχεία που έχουν φροντίσει για την καθαριότητα και την υγιεινή των στρωμάτων τους, έχοντας πιστοποίηση απολύμανσης και αντιαλλεργικής προστασίας Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη. Σε περίπτωση που το ξενοδοχείο που θα μείνετε, δεν έχει φροντίσει τα στρώματά του και δεν έχει πιστοποίηση απολύμανσης Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη, προμηθευτείτε το προϊόν Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη από το πλησιέστερο φαρμακείο και ψεκάστε απευθείας πάνω στο στρώμα και στα μαξιλάρια του δωματίου σας, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες. Δύο ώρες μετά την εφαρμογή του, μπορείτε να κοιμηθείτε άφοβα και να απολαύσετε μια πεντακάθαρη και υγιεινή διαμονή στις διακοπές σας!

ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ

Αγαπητέ Ξενοδόχε, η βασική υπηρεσία ενός ξενοδοχείου είναι η φιλοξενία ύπνου. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο ένας πελάτης επιρρεπής σε αλλεργίες, να παρουσιάσει αλλεργικά συμπτώματα. Άμεσα εξαφανίζονται όλες σας οι προσπάθειες παροχής υπηρεσιών και σωστής εξυπηρέτησης στον πελάτη σας, και παράλληλα δημιουργούνται αρνητικά σχόλια στο trip advisor, κλπ…

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ:

Ξενοδοχεία

Τα στρώματα των ξενοδοχείων, λόγω της κοινής χρήσης από διαφορετικούς ανθρώπους, είναι φυσιολογικό να επιβαρύνονται πολλαπλάσια από τα οικιακά στρώματα, τα οποία σε συνδυασμό με την πιθανή έλλειψη φροντίδα τους, να αποτελούν μια διαρκή εστία μόλυνσης.

Παιδικούς Σταθμούς

Όλοι οι γονείς θέλουν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους, σε ένα ασφαλές υγιεινό και δημιουργικό περιβάλλον στο πρώτο χρόνο της κοινωνικής τους ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ προσεχτικοί στην σωστή επιλογή του παιδικού σταθμού που θα αναλάβει αυτό το έργο.

Σπίτια

Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός μας μικρόκοσμος στον οποίο μοιραζόμαστε τη ζωή μας με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Νο1 αιτία πρόκλησης και εμφάνισης αλλεργιών είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οφείλεται στα ακάρεα της οικιακής σκόνης.

Επικοινωνία

Γαλατάς Αθανάσιος

Άργος - Δαλαμανάρα

Email: info@biostroma.gr

Τηλ.: 2751022913

Κιν.: 6942980782

Webistewww.biostroma.gr

 

Τα ταπητοκαθαριστήρια ELITE ιδρύθηκαν το 1985 έχοντας έδρα τo Aργος με κύριο σκοπό τον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και συνέπεια στον ταπητοκαθαρισμό.